Toată lumea își pune această întrebare, însă puțini reușesc să și răspundă. Momentan, nu pot spune cine sunt cu adevărat, nici cine voi fi, însă pot spune ce am fost până acum.

Încă de la o vârstă fragedă am fost atrasă de lectură. Poate nu în modul în care lectura mă atrage acum, însă cu siguranță cărțile mi-au ocupat timpul într-un mod plăcut întotdeauna.

De asemenea, am fost (și sunt, dacă mă gândesc mai bine) o persoană căreia îi place să învețe. Îmi place să învăț lucruri noi care mă pot ajuta în dezvoltare. Spre exemplu, îmi place enorm istoria și pedagogia. Dacă se întâmplă să studiez aceste materii la școală, este super, dar fiți siguri că îmi fac și eu propria documentare acasă, pentru a găsi cât mai multe informații.

Și muzica a avut un rol important în viața mea. Deși nu sunt cea mai talentată persoană de pe planetă, îmi place să-mi petrec timpul cântându-mi melodiile favorite (*do you remember the way it made you feeeeel?*).

Nu știu ce să mai spun despre propria-mi persoană. Poate veți descoperi în fiecare postare noi amănunte despre viața mea anostă, poate nu. Cred că asta depinde de voi. Sper că accesarea acestui blog vă va face fericiți, la fel cum și pe mine mă faceți fericiți când îl accesați. 🙂

Dacă vreți să mă contactați, mă puteți găsi pe facebook și pe adresa de mail listată la contact.

Comentează!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s